Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Sexi modelka na červenom koberci LEN v šnúrovom závese: Ukázala nohavičky, aj HOLÉ PRSIA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Vo štvrtok sa v newyorkskom Hard Rock Hoteli konali oslavy 60. výročia a vydania výročného čísla plavkového časopisu Sports Illustrated. Medzi pozvanými nemohla chýbať ani modelka a herečka Brooks Nader (27), ktorá sa na titulke spomínaneho magazínu objavila tiež. A upútala na seba všetku pozornosť... Na červenom koberci ukazovala nohavičky aj nahé prsia!

Modelka a herečka Brooks Nader sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka pózovaniu pre plavkové číslo magazínu Sports Illustrated. Prvýkrát v ňom zažiarila v roku 2019, no v časopise sa objavila aj v rokoch 2020, 2021, 2022 a 2023... Na štvrtkových oslavách 60. výročia a vydania výročného čísla spomínaného magazínu preto nemohla chýbať. 

A opäť bola ozdobou červeného koberca. Pohľady prítomných na seba strhávala v čiernej sieťovanej "róbe". Tá pripomínala šnúrový záves, ktorý v 90. rokoch nechýbal v žiadnej domácnosti. No a priehľadné šaty toho viac odhalili ako zahalili. Sexi blondínka všetkým ukazovala nude nohavičky a nahé prsia. Len bradavky si prelepila silikónovými nude nálepkami. Veď pozrite sami!

Sexi modelka na červenom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Brooks Nader
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu